Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä.

Hartwall Capital on ollut Konecranesin omistaja vuodesta 2010.
www.konecranes.com

royal_unibrew_rgb_128x128
Tanskalainen Royal Unibrew valmistaa, markkinoi, myy ja toimittaa laatujuomia, painopistealueena brändätyt tuotteet, kuten olutta, mallas- ja virvoitusjuomia (kivennäisvettä, energiajuomia, soodavettä, tuoremehua) sekä siideriä ja lonkeroa. Yhtiö on johtava paikallistoimija muun muuassa Pohjois-Euroopaan ja Italian juomamarkkinoilla sekä kansainvälisillä mallasjuomamarkkinoilla. Royal Unibrew osti elokuussa 2013 Suomen toiseksi suurimman panimoyhtiön Oy Hartwall Ab:n. Royal Unibrewn osake on listattu Nasdaq Copenhageniin.

Hartwall Capital omistaa Royal Unibrew:n vuodesta 2013.
www.royalunibrew.com

Sponda_logo
Sponda Oyj on pääkaupunkiseudun ja Tampereen toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimisto-, liiketila- ja kauppakeskuskiinteistöjä toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Sponda on organisoitu kolmeen liiketoimintayksikköön: Sijoituskiinteistöt, Kiinteistökehitys ja Venäjä. Spondan osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Hartwall Capital on ollut Spondan omistaja vuodesta 2013.
www.sponda.fi


Stockmann on vuonna 1862 perustettu suomalainen vähittäiskauppaa harjoittava pörssiyhtiö. Yhtiön toiminta jakautuu kolmeen liiketoimintayksikköön: Stockmann Retail, Real Estate ja Fashion Chains ja konsernilla on toimintaa 18 maassa. Stockmannin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Hartwall Capital on ollut Stockmannin omistaja vuodesta 2009.
www.stockmanngroup.fi

SUEZ
SUEZ Suomi on toiminut Suomessa vuodesta 1964, ja vuodesta 1998 se on kuulunut ranskalaiseen SUEZ-konserniin. SUEZ Suomi on toimialansa johtavia yhtiöitä Suomessa. Sen liikevaihto oli vuonna 2015 71 miljoonaa euroa ja yhtiöllä on noin 300 työntekijää. Yhtiö tarjoaa monipuoliset jätteenkierrätys- ja esikäsittelypalvelut yrityksille, kunnille ja kotitalouksille koko maassa, 200 ajoneuvon ja kahdeksan esikäsittelylaitoksen avulla. Palvelutarjontaan kuuluvat mm. eri jätejakeiden keräys, kuljetus ja esikäsittely. Kerätyt ja esikäsitellyt jätejakeet päätyvät uusiomateriaaleiksi, energiantuotantoon tai ne ohjataan tarvittaviin loppukäsittelyihin.

Hartwall Capital Oy Ab on 25.11.2016 sopinut ruotsalaisen SUEZ Recycling AB:n kanssa SUEZ Suomi Oy:n koko osakekannan ostosta. SUEZ Suomi vastaa ranskalaisen SUEZ Group-konsernin Suomen liiketoiminnoista.
www.suez.fi

      
Kährs Group on Euroopan johtava puulattiapäällystevalmistaja ja markkinajohtaja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Venäjällä ja vahva markkina-asema myös Isossa-Britanniassa, Saksassa ja USAssa. Yhtiö perustettiin joulukuussa 2012 kun suomalainen Karelia-Upofloor Oy ja ruotsalainen AB Gustaf Kähr yhdistyivät Euroopan johtavaksi puulattiapäällystevalmistajaksi.

Triton rahasto III, Kährsin entinen pääomistaja, on Kährs Holdingin suurin omistaja. HTT KUF Holding Oy Ab, Hartwall Capitalin omistama tytäryhtiö, on yhtiön suurin omistaja. Loput yrityksestä omistaa yrityksen johto. Karelia-Upofloor on ollut Hartwall Capitalin omistuksessa vuodesta 2004.
www.kahrsgroup.com


Polarica on perustettu vuonna 1972 ja se on nykyään Euroopan johtava luonnosta saatavien ja viljeltyjen marjojen sekä riistan, kuten poron ja hirven, tuottaja. Asiakaskuntaan kuuluu elintarviketeollisuus, suurkeittiöt ja ravintolatukkukauppiaat, vähittäiskauppa sekä lääketeollisuus.

Hartwall Capital on omistanut yhdessä pääomasijoittaja Intera Equity Partnersin kanssa Polarican osakkeita vuodesta 2010.
www.polarica.fi


Inkerman on vuonna 1961 perustettu viinintuottaja, jolla on kaksi viinitilaa ja viinituotantoa Krimin niemimaalla. Yritys on ollut Ukrainan suurin viinintuottaja noin 14 %:n markkinaosuudella.

Hartwall Capital on omistanut yhdessä mm. pääomasijoittaja Horizon Capitalin kanssa Inkermania vuodesta 2010.
www.inkerman.ua


Kesällä 201o perustettu HC Ventures Oy Ab on Hartwall Capitalin 100 %:sti omistama tytäryhtiö. Sijoitamme pieniin ja keskisuuriin kasvuyrityksiin. Kohdeyrityksillä on innovatiivinen kilpailuetu ja hyödyntämätöntä potentiaalia, joka turvaa kasvun, kehittymisen ja kannattavuuden. Priorisoimme yrityksiä, jotka toimivat Suomessa tai Suomesta käsin mutta yrityksellä on oltava globaali markkinapotentiaali. Yhdessä yrittäjän tai yrityksen perustajan kanssa luomme yrityksen kasvustrategian, joka on kannustava molemmille osapuolille.
www.hcventures.fi

arnolds_logo
Arnolds on Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen nopean palvelun leipomokahvilaketju. Ensimmäinen kahvila avattiin vuonna 1991. Nykyään Arnoldseja on yli kolmekymmentä ympäri Suomen. Kaikki kahvilat sijaitsevat keskeisillä paikoilla tai kauppakeskusten vilinässä. Arnolds onkin Suomen tunnetuin kahvilaketju.

HC Ventures on ollut Arnoldsin omistaja vuodesta 2013.
www.arnolds.fi